Center för Energipsykologi

Sagt om oss

Kursdeltagare delar med sig

Ni arbetar båda två på ett beundransvärt handfast och säkert sätt. Som ”klient” kan jag känna mig tryggt lotsad och respekterad genom hela processen. Och som en ”veteran” inom olika terapier kan jag bara säga: Lita på (om ni nu inte redan gör det) att ni har förmågan att bemöta människor på deras egen nivå och respektfullt följa med dem genom processen att behandla ett problem/en känsla, för det har ni! Och mer där till.

Ni lyckas också förmedla känslan av att varje människa själv har förmågan att fortsätta/påbörja en bearbetning själv, och det är STORT! Dessutom är det väl grundsyftet med alla energipsykologier; att stärka varje människas tro på sin egen förmåga och kraft att behandla och hjälpa sig själv.
Cathy (mars 2014)
 

Det lugnet jag känt i vardagen var länge sedan jag kände (efter EFT 2 helgen). Jag trodde att jag var lite jäktad bara men effekterna av det som vi/ni gjorde hade mycket större inverkan än jag trodde. Och detta på grejor jag inte visste att jag hade innan kursen. Det har jag gått och burit på i onödan. Ytterligare en bonus är att jag förstår mer av mig själv och blir mer ödmjuk inför andras problem.
Anders

 
Många nya insikter och processer är igång. En stor insikt jag tagit med hem är hur sant det är att vi alla är så 100% unika, hur inga två ”insidor” liknar varandra. Tack för Mindful Tapping!
Anita
 

 ”För några år sedan upplevde jag en situation med en människa som fick mig riktigt av banan. Jag blev till och med sjuk i sköldkörtelinflammation p g a stressen och det dåliga måendet efteråt.
 I april i år knackade jag på det här problemet/den här människan på en kurs med Ann-Sofi och Kjell. 
I helgen mötte jag samma människa igen. Jag skulle t o m hålla en workshop och hon skulle vara med som deltagare. 
Hade detta varit innan april, så hade jag inte åkt dit med annat än stor ångest.
 I helgen kunde jag möta henne, jag kunde hålla min workshop och jag var känslomässigt neutral! Tack EFT! Tack Ann-Sofi för att jag fick möjligheten att knacka på denna känslomässiga smärta! EFT fungerar verkligen!
Gunilla (EFT 1 + 2 april 2013)
 

Ja det är fantastiska kurser dessa. Att med EFT lära sig att både hitta balans i livet själv och lära sig stötta andra. På samma kurs blev jag av med mitt choklad- och glassbegär
Eva R.
 

Så här några dagar efter kursen (EFT 1 + 2) måste jag få säga att jag känner mig så lugn! Vet inte när jag kände så här senast.. Måååånga år sedan tror jag! En inre frid på nåt sätt! Jag som JÄMT är stressad, orolig å nervös..! Känns verkligen bra! Hoppas på att det fortsätter, bara å hålla igång knackingen.
Annelie
 

Så glad och förundrad över att jag inte poppat popcorn på snart 2 hela månader, efter att jag behandlade mig själv med EFT mot mitt begär! Coolt!
Jag är ju ett riktigt popcornmonster och har vart det typ sen jag föddes. Inget begär längre! Ja, det är många som blivit av med röksuget med EFT. Man kan bli av med fobier å allt möjligt med det. Vore spännande att testa det mot min spindelfobi oxå. Annelie  
 

Tack för en mycket bra kurs!
Jag har mått bättre på flera sätt efter helgen. Kan äntligen gå och lägga mig på kvällarna! Har haft problem i många år.. Har suttit uppe tills jag varit så trött att jag fått hjärtklappning, svettattacker och svidande ögon med vetskapen att jag blir helt slut av trötthet hela dagen efter, och sover sämre ju senare jag går och lägger mig.. Fast jag bara snuddade vid problemet under helgen så har det blivit en stor förändring. Vaknar utvilad och utan ångest, fantastiskt skönt! Har dessutom blivit av med ögonproblem som jag haft sedan i våras då det blev kris med äldsta dottern. Jag har sett suddigt, som om det varit en hinna för ögonen. Jag har förstått att det varit för att jag inte orkat ”se” verkligheten – tänker mycket i bilder. Men efter kursen ser jag som vanligt igen – utan att jag ens jobbade särskilt med det här problemet! Fast jag kände ju iofs att mkt satt i ögonen, tröttheten osv. Tänket bara att ni skulle få veta.

Sedan jag kom hem har jag gjort ett par sessioner med mina döttrar med mkt bra resultat! Jag kommer också börja använda EFT i jobbet. Jag har ett par klienter som gått lång tid i själavård, vi har kommit framåt men de har mycket svårigheter i bagaget som hindrar – och nu ska vi testa EFT. Mycket spännande!
Hälsningar Åsa

Kommentera